Ambassade, Consulaat-Generaal en Consulaten, Australië

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Koningsdag 2017 in Sydney

Het Consulaat Generaal in Sydney nodigt iedereen uit om samen de 50ste verjaardag van Koning Willem-Alexander te vieren op donderdag 27 april!

2 Briefstemmen in Australië: Stem op tijd!

Voor Nederlandse kiesgerechtigden in Australië zijn er twee mogelijkheden om de briefstemmen op tijd in te leveren: bij het briefstembureau op de Nederlandse ambassade te Canberra (uiterlijk 15 maart om 15:00 uur) of op het Nederlandse Consulaat-Generaal te Sydney (uiterlijk 14 maart om 16:00 uur). Wij vragen u nadrukkelijk geen briefstemmen in te leveren bij de honoraire consulaten in Australië.

3 Sluitingsdagen 2017

Voorkom teleurstellingen en bekijk hier de nieuwe lijst met sluitingsdagen van de Ambassade in Canberra en het Consulaat-Generaal in Sydney.

4 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017 - Registreer u voor 1 februari 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen. Daarvoor moet u uzelf eerst registreren bij de gemeente Den Haag, ook als u uzelf al eens eerder heeft geregistreerd voor een verkiezing of referendum.

5 Staatsbezoek aan Australië

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima brachten van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november 2016 op uitnodiging van gouverneur-generaal Sir Peter Cosgrove een staatsbezoek aan Australië. Het Koninklijk Paar bezocht Perth, Canberra, Sydney en Brisbane.

6 Staatsbezoek aan Australië

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima brachten van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 4 november 2016 op uitnodiging van gouverneur-generaal Sir Peter Cosgrove een staatsbezoek aan Australië. Het Koninklijk Paar bezocht Perth, Canberra, Sydney en Brisbane.

7 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

8 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.

9 Nieuw Honorair Consul voor Victoria

De Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Canberra heeft Richard Mendelsohn benoemd tot Honorair Consul van Nederland voor Victoria.

10 Economische missie naar Australië en Nieuw-Zeeland

Hollands vernuft aan de andere kant van de wereld? Ga mee met de economische missie naar Australië en Nieuw-Zeeland van 31 oktober tot en met 9 november. De minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Lilianne Ploumen, leidt de economische missie in Australië. De minister van Economische Zaken, Henk Kamp, leidt de economische missie in Nieuw-Zeeland.