Ambassade, Consulaat-Generaal en Consulaten, Australië

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Economische missie naar Australië en Nieuw-Zeeland

Hollands vernuft aan de andere kant van de wereld? Ga mee met de economische missie naar Australië en Nieuw-Zeeland van 31 oktober tot en met 9 november. De minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Lilianne Ploumen, leidt de economische missie in Australië. De minister van Economische Zaken, Henk Kamp, leidt de economische missie in Nieuw-Zeeland.

2 Paspoort aanvraag duurt 3 á 4 weken

Let op: bent u van plan om binnenkort een nieuw paspoort aan te vragen? Houd u er rekening mee dat het aanvragen van een nieuw paspoort minimaal 3 á 4 weken kan duren.

3 Onrust Papua-Nieuw-Guinea

Nederlanders worden aangeraden binnenshuis te blijven, vanwege de studentenprotesten rond de universiteitscampus Waigani in Port Moresby die gepaard gaan met onrust. Verder advies volgt.

4 Vacature Honorair Consul in Queensland

We zijn op zoek naar een nieuwe Honorair Consul in de Australische staat Queensland.

5 Stageplaatsen Ambassade Canberra

De Nederlandse Ambassade in Canberra zoekt twee communicatie stagiairs voor de periode van 1 september 2016 tot en met 28 februari 2017, voor de afdeling Cultuur en Publieksdiplomatie. Eveneens is er voor dezelfde periode een stageplek beschikbaar op de afdeling Economie, Handel en Milieu.

6 Kabinetsreactie raadgevend referendum associatieverdrag Oekraïne

De voorlopige uitslag van het raadgevende referendum over het associatieverdrag met Oekraïne laat zien dat de voor een raadgevende uitspraak vereiste opkomstdrempel van 30% is gehaald, waarbij een meerderheid van de opgekomen kiezers ‘Tegen’ heeft gestemd.

7 Koningsdagreceptie in Sydney

Ter gelegenheid van Koningsdag 2016 nodigen wij u graag uit voor de Koningsdagreceptie in Sydney.

8 Vacature voor Honorair Consul in Queensland

De Vertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden in Australië is op zoek naar een Honorair Consul in Queensland. De deadline voor sollicitaties is verlengd t/m 31 maart.

9 Uitkeringsregeling Backpay

Bent u als voormalige ambtenaar of KNIL-militair in dienst geweest bij het Nederlands-Indisch Gouvernement tijdens de Japanse bezetting (8 maart 1942-15 augustus 1945)? En heeft u geen of een onvolledige salaris ontvangen? Dan kan het zijn, dat u recht heeft op deze eenmalige uitkering.

10 Stemmen tijdens raadgevend referendum over de wet tot goedkeuring van de Associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne

Bent u Nederlander in Australië, Papua Nieuw-Guinea, Vanuatu, Nauru of Salomonseilanden en wilt u stemmen in het raadgevend referendum over de wet tot goedkeuring van de Associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne op 6 april 2016? Stemmen vanuit het buitenland is mogelijk.