Ambassade, Consulaat-Generaal en Consulaten, Australië

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Aankondiging Ontvangsten Nederlandse Gemeenschap

Afgelopen maandag, 8 augustus, is het Staatsbezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima aan Australië officieel aangekondigd door de Rijksvoorlichtingsdienst. Tijdens het Staatsbezoek zullen een drietal ontvangsten plaatsvinden voor de Nederlandse Gemeenschap in Australië, achtereenvolgens in Perth, Sydney en Brisbane.

2 Staatsbezoek aan Australië & Nieuw-Zeeland

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van de gouverneur-generaal van Australië een staatsbezoek aan Australië. Het bezoek vindt plaats van 31 oktober tot en met 4 november.

3 Nieuw Honorair Consul voor Victoria

De Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Canberra heeft Richard Mendelsohn benoemd tot Honorair Consul van Nederland voor Victoria.

4 Economische missie naar Australië en Nieuw-Zeeland

Hollands vernuft aan de andere kant van de wereld? Ga mee met de economische missie naar Australië en Nieuw-Zeeland van 31 oktober tot en met 9 november. De minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Lilianne Ploumen, leidt de economische missie in Australië. De minister van Economische Zaken, Henk Kamp, leidt de economische missie in Nieuw-Zeeland.

5 Paspoort aanvraag duurt 3 á 4 weken

Let op: bent u van plan om binnenkort een nieuw paspoort aan te vragen? Houd u er rekening mee dat het aanvragen van een nieuw paspoort minimaal 3 á 4 weken kan duren.

6 Onrust Papua-Nieuw-Guinea

Nederlanders worden aangeraden binnenshuis te blijven, vanwege de studentenprotesten rond de universiteitscampus Waigani in Port Moresby die gepaard gaan met onrust. Verder advies volgt.

7 Vacature Honorair Consul in Queensland

We zijn op zoek naar een nieuwe Honorair Consul in de Australische staat Queensland.

8 Stageplaatsen Ambassade Canberra

De Nederlandse Ambassade in Canberra zoekt twee communicatie stagiairs voor de periode van 1 september 2016 tot en met 28 februari 2017, voor de afdeling Cultuur en Publieksdiplomatie. Eveneens is er voor dezelfde periode een stageplek beschikbaar op de afdeling Economie, Handel en Milieu.

9 Kabinetsreactie raadgevend referendum associatieverdrag Oekraïne

De voorlopige uitslag van het raadgevende referendum over het associatieverdrag met Oekraïne laat zien dat de voor een raadgevende uitspraak vereiste opkomstdrempel van 30% is gehaald, waarbij een meerderheid van de opgekomen kiezers ‘Tegen’ heeft gestemd.

10 Koningsdagreceptie in Sydney

Ter gelegenheid van Koningsdag 2016 nodigen wij u graag uit voor de Koningsdagreceptie in Sydney.