Ambassade, Consulaat-Generaal en Consulaten, Australië

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Mensenrechtentulp 2015

De Mensenrechtentulp is een jaarlijkse prijs voor personen of organisaties die op een vernieuwende manier de mensenrechten in de wereld bevorderen.

2 Het aanvragen van een Nederlands paspoort in Australië vanaf 1 oktober 2015

De Nederlandse ambassade en consulaten zien een groei in het aantal paspoortaanvragen. Dat is omdat het aanvragen van een nieuw Nederlands paspoort vanaf 1 oktober 2015 alleen nog mogelijk is bij het Consulaat-Generaal in Sydney. Vanaf die datum kan dat niet meer in Adelaide, Brisbane, Canberra, Melbourne en Perth. Daarom kan het voor u handig zijn om nu nog een paspoort aan te vragen.

3 Dirk Hartog 2016

In 2016 wordt het eerste Nederlandse contact met West-Australië herdacht. Tijdens dit speciale Dirk Hartog 2016-jaar wordt hierbij stilgestaan doormiddel van vieringen, herdenkingen en activiteiten.

4 Vacatures Stageplaatsen

De Nederlandse Ambassade in Canberra heeft drie stageplaatsen beschikbaar voor de periode september 2015 – februari 2016.

5 Sluitingsdagen mei-juni ambassade en consulaat-generaal

De ambassade in Canberra en het consulaat-generaal in Sydney zijn gesloten op maandag 8 juni voor de viering van de verjaardag van Koningin Elizabeth II.

6 Kandidatuur VN-Veiligheidsraad 2017-2018

Het Koninkrijk der Nederlanden heeft zich kandidaat gesteld voor een niet-permanente zetel in de VN-Veiligheidsraad voor de periode 2017-2018.

7 Wijzigingen paspoortloketten

Nederlanders in Australië worden eraan herinnerd dat het aanvragen van een nieuw Nederlands paspoort vanaf 1 oktober 2015 alleen mogelijk is bij het Consulaat-Generaal in Sydney.

8 Koningsdagreceptie 2015 in Sydney

Ter gelegenheid van Koningsdag 2015 nodigen de Consul-Generaal der Nederlanden te Sydney Willem Cosijn en zijn echtgenote Heleen Cosijn u graag uit voor de Koningsdagreceptie in Sydney op donderdag 30 april om 18.00 uur in het Sydney Masonic Centre.

9 GCCS2015: Cyberspace-bijeenkomst in Canberra

De Nederlandse Ambassade in Canberra organiseerde op 25 maart de eerste van een reeks internationale pre-events in de aanloop naar de Global Conference on CyberSpace (GCCS 2015) in Den Haag.

10 Australia-Netherlands Water Challenge 2015

De Holland Water Challenge nodigt masterstudenten en young professionals uit om onderzoek te doen naar waterproblematiek in Australië en/of Nederland. In samenwerking met professionals kun je je eigen ideeën en oplossingen uitwerken.