Ambassade, Consulaat-Generaal en Consulaten, Australië

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Mensenrechtentulp 2015

De termijn voor het nomineren van kandidaten voor de Mensenrechtentulp, de jaarlijkse prijs voor personen of organisaties die op een vernieuwende manier de mensenrechten in de wereld bevorderen, is verstreken. .

2 Het aanvragen van een Nederlands paspoort in Australië vanaf 1 oktober 2015

De Nederlandse ambassade en consulaten zien een groei in het aantal paspoortaanvragen. Dat is omdat het aanvragen van een nieuw Nederlands paspoort vanaf 1 oktober 2015 alleen nog mogelijk is bij het Consulaat-Generaal in Sydney. Vanaf die datum kan dat niet meer in Adelaide, Brisbane, Canberra, Melbourne en Perth. Daarom kan het voor u handig zijn om nu nog een paspoort aan te vragen.

3 Dirk Hartog 2016

In 2016 wordt het eerste Nederlandse contact met West-Australië herdacht. Tijdens dit speciale Dirk Hartog 2016-jaar wordt hierbij stilgestaan doormiddel van vieringen, herdenkingen en activiteiten.

4 Vacatures Stageplaatsen

De Nederlandse Ambassade in Canberra heeft drie stageplaatsen beschikbaar voor de periode september 2015 – februari 2016.

5 Sluitingsdagen mei-juni ambassade en consulaat-generaal

De ambassade in Canberra en het consulaat-generaal in Sydney zijn gesloten op maandag 8 juni voor de viering van de verjaardag van Koningin Elizabeth II.

6 Kandidatuur VN-Veiligheidsraad 2017-2018

Het Koninkrijk der Nederlanden heeft zich kandidaat gesteld voor een niet-permanente zetel in de VN-Veiligheidsraad voor de periode 2017-2018.

7 Wijzigingen paspoortloketten

Nederlanders in Australië worden eraan herinnerd dat het aanvragen van een nieuw Nederlands paspoort vanaf 1 oktober 2015 alleen mogelijk is bij het Consulaat-Generaal in Sydney.

8 Koningsdagreceptie 2015 in Sydney

Ter gelegenheid van Koningsdag 2015 nodigen de Consul-Generaal der Nederlanden te Sydney Willem Cosijn en zijn echtgenote Heleen Cosijn u graag uit voor de Koningsdagreceptie in Sydney op donderdag 30 april om 18.00 uur in het Sydney Masonic Centre.

9 GCCS2015: Cyberspace-bijeenkomst in Canberra

De Nederlandse Ambassade in Canberra organiseerde op 25 maart de eerste van een reeks internationale pre-events in de aanloop naar de Global Conference on CyberSpace (GCCS 2015) in Den Haag.

10 Australia-Netherlands Water Challenge 2015

De Holland Water Challenge nodigt masterstudenten en young professionals uit om onderzoek te doen naar waterproblematiek in Australië en/of Nederland. In samenwerking met professionals kun je je eigen ideeën en oplossingen uitwerken.