Ambassade, Consulaat-Generaal en Consulaten, Australië

NieuwsRSS

11 t/m 20 van 200

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

11 Paspoort aanvraag duurt 4 á 5 weken

Let op: bent u van plan om binnenkort een nieuw paspoort aan te vragen? Houd u er rekening mee dat het aanvragen van een nieuw paspoort minimaal 4 á 5 weken kan duren.

12 Onrust Papua-Nieuw-Guinea

Nederlanders worden aangeraden binnenshuis te blijven, vanwege de studentenprotesten rond de universiteitscampus Waigani in Port Moresby die gepaard gaan met onrust. Verder advies volgt.

13 Vacature Honorair Consul in Queensland

We zijn op zoek naar een nieuwe Honorair Consul in de Australische staat Queensland.

14 Stageplaatsen Ambassade Canberra

De Nederlandse Ambassade in Canberra zoekt twee communicatie stagiairs voor de periode van 1 september 2016 tot en met 28 februari 2017, voor de afdeling Cultuur en Publieksdiplomatie. Eveneens is er voor dezelfde periode een stageplek beschikbaar op de afdeling Economie, Handel en Milieu.

15 Kabinetsreactie raadgevend referendum associatieverdrag Oekraïne

De voorlopige uitslag van het raadgevende referendum over het associatieverdrag met Oekraïne laat zien dat de voor een raadgevende uitspraak vereiste opkomstdrempel van 30% is gehaald, waarbij een meerderheid van de opgekomen kiezers ‘Tegen’ heeft gestemd.

16 Koningsdagreceptie in Sydney

Ter gelegenheid van Koningsdag 2016 nodigen wij u graag uit voor de Koningsdagreceptie in Sydney.

17 Vacature voor Honorair Consul in Queensland

De Vertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden in Australië is op zoek naar een Honorair Consul in Queensland. De deadline voor sollicitaties is verlengd t/m 31 maart.

18 Uitkeringsregeling Backpay

Bent u als voormalige ambtenaar of KNIL-militair in dienst geweest bij het Nederlands-Indisch Gouvernement tijdens de Japanse bezetting (8 maart 1942-15 augustus 1945)? En heeft u geen of een onvolledige salaris ontvangen? Dan kan het zijn, dat u recht heeft op deze eenmalige uitkering.

19 Stemmen tijdens raadgevend referendum over de wet tot goedkeuring van de Associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne

Bent u Nederlander in Australië, Papua Nieuw-Guinea, Vanuatu, Nauru of Salomonseilanden en wilt u stemmen in het raadgevend referendum over de wet tot goedkeuring van de Associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne op 6 april 2016? Stemmen vanuit het buitenland is mogelijk.

20 Reiziger kan 24/7 Buitenlandse Zaken bellen op +31 247-247-247

Minister Koenders (Buitenlandse Zaken) heeft zojuist samen met reisspecialist Floortje Dessing een nieuw centraal telefoonnummer voor reizigers geopend. Het ministerie van Buitenlandse Zaken is nu 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar op +31 247-247-247 voor praktische tips en hulpvragen vanuit het buitenland. Naast het nieuwe centrale telefoonnummer, kan dat ook via de mail en via Twitter. Het ministerie denkt op deze manier 3000 mensen per dag te kunnen helpen.